قرار گذاشتن برای آشنایی با جنس مخالف و HIV |
![]() |
![]() |
![]() |
آشنایی رابطه با جنس مخالف برای همه افراد کار ساده ای نیست، اما اگر شما حامل ویروس ایدز باشید (HIV +) چیزهای دیگری هم هست که باید در نظر بگیرید:
اگر به دنبال یک شریک جنسی حامل ویروس ایدز می گردید،باید در مکان هایی (در فضای مجازی یا حقیقی) جستجو کنید که امکان ملاقات با افراد HIV+ وجود داشته باشد. این مکانها می تواند شامل سامانه ها اینترنتی دوستیابی، گروههای حمایتی و کنفرانسهای مرتبط با HIV نظیر: www.hivnet.com, www.pozmatch.com, http://personals.poz.com, www.positivesingles.com, andwww.hivpoz.net. باشد. اگر برای شما مهم نیست که شریک جنسی شما حامل یا فاقد ویروس ایدز باشد، می توانید از روش های سنتی نظیر مهمانی های مجردی،سامانه های اینترنتی دوستیابی و یا شبکه دوستان استفاده کنید.
چگونه، چه زمانی و به چه کسی بگوییم که یک حامل ویروس HIV هستیم؟
برای بسیاری از زنان حامل ویروس HIV، بزرگترین مسئله درمیان گذاشتن این قضیه با دیگران است. چگونه و چه زمانی باید این مسئله را با دیگران در میان گذاشت؟
هیچ راه آسان یا مطمئنی برای این کار وجود ندارد!
اغلب مهمتر از نحوه و زمان درمیان گذاشتن این قضیه شخصی است که می خواهیم موضوع را با او مطرح کنیم. اگر احتمال می دهید که این موضوع برای شریک جنسی شما غیر قابل قبول باشد، دیگر زمان گفتن آن مهم نخواهد بود. همچنین اگر احتمال می دهید که شما و شرایطتان را می پذیرد، باز هم زمان در میان گذاشتن این موضوع مهم نیست. (به شرطی که قبل از ارتباط جنسی او را مطلع کنید.)
در مورد زمان بازگویی دو رویکرد اصلی وجود دارد: بازگویی قبل ازبرقراری ارتباط عاطفی : می توانید موضوع را حتی قبل از اولین قرار ملاقات با شریک جنسی خود در میان بگذارید. مزیت این روش آنست که قبل از انکه احتمالا پاسخ منفی بشنوید وابستگی عاطفی کمتری پیدا کرده اید اما عیبش اینست که افراد بیشتری متوجه می شوند که شما حامل ویروس HIV هستید. بازگویی بعد از برقراری ارتباط عاطفی :
می توانید بعد از چند قرار ملاقات وقتی که احساس راحتی بیشتری نمودید موضوع را مطرح کنید. مزیت این روش آنست که لازم نیست این قضیه را با هرکس که با او قرار ملاقات گذاشته اید عنوان کنید در نتیجه شما حریم خصوصی بیشتری خواهید داشت. اما عیب این رویکرد آنست که ممکن است با این عکس العمل مواجه شوید که " چرا زودتر به من نگفتی؟"
آیا هیچ کدام از این دو رویکرد بر دیگری ارجحیت دارد؟ خیر،این قضیه تنها به انتخاب شما بستگی دارد.
اگر چه ممکن است به دلیل خجالت یا ترس از طرد شدن وسوسه شوید که مطرح کردن موضوع را تا بعد از اولین تماس جنسی به تعویق بیاندازید اما به چندین دلیل مهم نباید چنین کنید :
شما با مطرح نکردن این موضوع قبل از برقراری ارتباط جنسی احتمال واکنش خشم آلود و خشونت آمیز شریک جنسیتان را افزایش می دهید.
توصیه هایی در مورد رابطه با جنس مخالف
سایر مسائل مرتبط با رابطه با جنس مخالف برای برخی از زنان HIV مثبت فکر کردن در مورد رابطه با جنس مخالف سخت است زیرا آن ها احساس می کنند که نسبت به زنان مبتلا به HIV جذابیت کمتری دارند. به یاد داشته باشید که شما مهمتر از HIV خود هستید. اجازه ندهید که وضعیت شما، شما را از احترام به خود و معیارهایتان بازدارد. شما مجبور نیستید که به دلیل HIV مثبت بودن، به تنها ماندن یا رابطه با یک شخص نامناسب تن دهید. هیچ نیازی نیست که از داشتن عشق در زندگی خود بترسید. به دنبال یک رابطه عاشقانه با کسی باشید که شما را برای خودتان بخواهد. ارتباط جنسی می تواند یک بخش مهم و هیجان انگیز از این رابطه باشد. اگر شما از امکان مبتلا کردن شریک جنسی خود نگران هستید یا احساس گناه می کنید، مطمئن شوید که می دانید که چگونه با یک رابطه جنسی ایمن تر از او حفاظت کنید. خیلی از زنان HIV مثبت به هنگام رابطه با جنس مخالف از وضعیت خود احساس شرمندگی و شرمساری می کنند. این احساسات طبیعی است. با این وجود، اگر این احساسات ادامه پیدا کند و شما را از ارتباط با جنس مخالف بازدارد یا افسردگی یا انزوا منجر شود، باید برای کمک گرفتن اقدام کنید. تلاش کنید که یک گروه حمایتی یا درمانگر بیابید; در این صورت زمانی نخواهد گذشت که شما نسبت به رابطه با جنس مخالف و رابطه عاشقانه اشتیاق بیشتری پیدا خواهید کرد. |